Zašto sam se odlučio za aloa vera gel

Aloe vera ima antibakterijsko djelovanje, ona normalizira kod čovjeka krvni tlak i šećer u krvi. Ima takav učinak u čovjekovom organizmu da tlak regulira - povisi ga ili snizi, već po potrebi. Ona normalizira sve što je u tijelu, dubinski upija, prođe kroz sve stanice, radi popravke gdje treba, sužava vene na nogama i proširuje krvne žile da se spriječi infarkt. Dobra je kod raznih želučanih bolesti, probavnih smetnji, raznih vrsta bolova, za ublažavanje reumatizma, bolove u leđima, za brzo zacjeljivanje rana.

aloa vera gel
Aloa vera gel možemo uzimati oralno i na taj će način potaknuti probavu, neutralizirati pojačanu želučanu kiselinu, normalizirati pH stolice, a pomaže i patite li od opstipacija. S obzirom na to da je u većim dozama jak laksativ, konzultirajte se s liječnikom o oralnoj primjeni. Čisti jetra od toksina i pomaže regeneraciji tog organa, a preporučuje se kao dodatna terapija kod bolesti žuči, ciroze jetara, akutnog i kroničnog hepatitisa. Gel će pomoći i osobama s dijabetesom jer regulira i snižava razinu šećera u krvi i smanjuje oscilacije šećera. Jača srčani mišić, snižava razinu kolesterola u krvi, snižava krvni tlak, uništava stanice tumora, jača imunološki sustav i umanjuje nuspojave kemoterapije.
Oralnom primjenom gel od aloje ublažava akutne i kronične upale, ali djeluje i na bakterije koje su otporne na antibiotike kao što je Escherichia Colli. Pomaže i kod akutnih i kroničnih upala respiratornih organa poput upale sinusa, grla, glasnica, pluća. Široki spektar ljekovitog djelovanja aloe na naš organizam ni tu ne prestaje. Za njom rado posežu opečeni na prejakom suncu, ali i oni koji imaju nekakvih problema s kožom ili ožiljcima. Ova biljka pomoći će i u uklanjanju staračkih pjega s ruku. Istraživanjima je utvrđeno da gel ove biljke sadrži oko 240 hranjivih i ljekovitih sastojaka. Kako je proljeće pravo vrijeme za sijanje i sadnju mladog bilja, sada je prava prigoda da učinite sve pripreme i okušate se u sadnji ove kraljice među ljekovitim biljem, jer dobro nam je svima znano da se svi lijekovi koji su čovjeku potrebni nalaze isključivo u prirodi.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

EKCEM,DERMATITIS,SVRBEŽ KOŽE

MIGRENA

SVE ŠTO TREBATE ZNATI O ALOA VERI