PAKET ZA OSOBNU HIGIJENU ISKLJUČIVO NA BAZI PRIRODNIH PROIZVODA



ODLIČNA VIJEST ZA VAŠU OBITELJ!!!
Pripremili smo za Vas paket osobne higijene od proizvođača FOREVER LIVING PRODUCTS,na bazi Aloe,Propolisa,Jojobe,Avokada i ostalih prirodnih sastojaka uz 15% popusta.


Paket sadrži:


1.Forever Living Aloe-Jojoba Shampoo & Conditioner 

(ŠAMPON I REGENERATOR ZA KOSU)





Aloe-Jojoba Shampoo

Postignite sjajnu i podatnu kosu uz upotrebu ovog Aloe-Jojoba shampona s Aloe verom i jojobom. Pomaže u održavanju zdrave kose i tjemena, uz pomoć enzima uklanja mrtve stanice kože te omogućava obnavljanje zdrava tkiva. Nježan, dugotrajan, visoke koncentracije, pogodan je za sve tipove kose. Njeguje i štiti kosu, pomaže pri uklanjanju ispucalih vrhova.
U očuvanju zdravlja kose i vlasišta, njegovi enzimi pomažu u uklanjanju mrtvih stanica kože. Uz blagotvorno djelovanje stabilizirano gela Aloe vere:
  • učvršćuje kosu s Aloinim aminokiselinama koje odgovaraju aminokiselinama u korijenu kose i papile
  • učvršćuje kosu i daje joj volumen uz pomoć saponina i prirodnih umirujućih sastojaka
Jojobino ulje, još jedan bitan sastojak, izvrstan je lubrikant koji se već godinama koristi u proizvodima za njegu kose. Nadoknađuje gubitak vlage u koži i kosi. Daje kosi volumen, uklanjajući otvrdnuti loj iz kose, i učvršćuje skalp i vrhove. To vam omogućuje iščešljavanje zamršene kose, mokre ili suhe, bez suhog ili neurednog izgleda. Forever Living Aloe-Jojoba šampon je blagi proizvod koji čak i najmasniju kosu ostavlja čistom, pomaže u uklanjanju ljuskica prhuti i umiruje vlasište ostavljajući vašu kosu sjajnom i raskošnom. Ovaj šampon je vaš vjerni saveznik u borbi protiv peruti. Nakon pranja kose Jojoba šamponom, preporučujemo i Jojoba Regenerator.
Primjena: Nanesite na mokru kosu Aloe-Jojoba shampoo i umasirajte za stimulaciju vlasišta, te obilno zapjenite. Temeljito isperite. Prema potrebi, ponovite postupak dok kosa ne bude potpuno čista. Visoko je koncentriran, te ga koristite umjereno.
Primjena: kod svih tipova kose, kod problema s perutima, seboreje i opadanja kose.

Aloe-Jojoba Conditioner RINSE

Aloe-Jojoba regenerator obogaćen je vitaminima B kompleksa i hidroliziranim proteinima, čime se vaša kosa dodatno hidratizira i hrani, pružajući vašoj kosi više nego dosad dodatnu mekoću, sjaj i podatnost. Ovaj proizvod mješavina je čistoga gela Aloe vere s jojobom, koja uklanja elektrostatski naboj i sprječava pucanje vrhova kose.
Ovaj je proizvod na bazi Aloe namijenjen za uporabu nakon našeg Forever Living Aloe-Jojoba šampona. Djelotvorna kombinacija Aloe vere i jojobe, njeguje kosu i pruža joj osjećaj svježine i izgled svilenkaste elegancije. Glavnom sastavu, pridodali smo i sastojak koji njeguje kosu i otklanja statički elektricitet koji se često stvara u vašoj kosi. Drugi sastojak prekriva vlasište, dajući kosi čvrstoću i mekoću, uklanjajući ispucale vrhove i ostavljajući čist, raskošan izgled. Zaštitni sloj ostaje na kosi i pomaže u borbi protiv pretjeranog isušivanja sušilom za kosu.
Primjena: nakon šamponiranja šamponom, u kosu umasirajte regenerator Aloe-jojoba i ostavite da djeluje 2-3 minute. Temeljito isperite kosu i oblikujte kao i obično. Visoko je koncentriran, te ga koristite umjereno.


2.FOREVER BRIGHT TOOTHGEL – pasta za zube bez fluora

 Kako je aloe idealna za njegu kože, Forever Bright Toothgel koji sadrži veliku koncentraciju Aloe, njeguje unutarnje površine usta, istovremeno čisti zube. U zubarskom laboratoriju vršena ispitivanja pokazuju da  Forever Bright Toothgel ima manje intenzivno svojstvo trošenja zuba, od većine pasti za zube, a učinak čišćenja je izvanredan. Forever Bright Toothgel radi zdravlja zubi izrađen je uporabom najfinijih komponenti.



Pasta Forever Living za zube je jedinstvena , sadrži prirodne  aloine enzime i prirodni antibiotik propolis, i  ti aloni enzimi na jedan prirodan način otklanjaju  ružne meke naslage, rastvaraju ih i sprečavaju nastanak zubnog kamenca i na taj način prirodno dovode do čišćenja i izbjeljivanja zuba, a  pored toga propolis sprečava infekciju.  Zubna pasta je stabilizirana  s prirodnom materijom, ta materija se zove karagen i dobivena je iz crvenih algi. Iz ove paste je izostavljen fluor, jer firma Forever Living kada proizvodi proizvode strogo vodi računa da se ni u jednom proizvodu ne pojavi nešto što bi moglo biti štetno po zdravlje, znači s razlogom je izostavljen fluor, jer fluor spada u halogene elemente, to su nagrizajući elementi kao i klor, fluor kao takav agresivan element  uništio bi  fine aloine enzime i ova pasta ne bi imala takav  efekt.

Pasta za zube s aloe verom, propolisom i aromom prirodne mente, bez fluora. Pasta za cijelu obitelj , Forever Bright
sadrži samo prirodne sastojke najbolje kvalitete. Zahvaljujući visokoj koncentraciji Aloe Vere gela ova zubna pasta savršeno
njeguje usnu šupljinu, dok zube besprijekorno čisti i istodobno štiti zubnu caklinu
Pasta za zube :
– Izbjeljuje zube bez oštećivanja zubne cakline
– Djeluje ublažujuće na desni i usnu sluznicu
– Otklanja  kamenac
– Pomaže kod gljivičnih oboljenja usta
– Pomaže kod paradentoze
– Ne sadrži fluor
– Dovoljno samo zrno graška



3.ALOE EVER-SHIELD 
(DEODORANT – NE SADRŽI ALUMINIJSKE SOLI)




Deodorant Stick pruža vam djelotvornu, cjelodnevnu zaštitu protiv neugodnih mirisa ispod pazuha i  
može senanijeti izravno nakon tuširanja ili depilacije voskom bez osjećaja peckanja.
Ovaj proizvod ne sprečava znojenje jer ne sadrži aluminijske soli i ne ostavlja tragove na odjeći.
Usavršavanje ovog proizvoda trajalo je punih 11 godina, kako bi ispunio visoko postavljene ciljeve.
Sada je to najkvalitetniji proizvod ove vrste, koji efikasno odstranjuje mirise ispod pazuha, a pri tome je
potpuno neškodljiv za naše zdravlje.



4.AVOCADO FACE & BODY SOAP – SAPUN OD MASLACA AVOKADA




Avocado Face & Body soap – ovaj nježni sapun sadrži maslac avokada koji ima hidratizirajuću sposobnost, ostavljajući vaše
lice i kožu tijela nježnom, glatkom i čistom. Avokado oporavlja gotovo svaki tip kože nježno i bez iritacije čisti masnu kožu, te
održava pore čiste i zdrave. Na suhu osjetljivu kožu djeluje umirujuće, te je njeguje i hidratizira.
Osvježavajući miris limuna diskretan je podsjetnik da će uz pomoć ovog proizvoda vaša koža biti mekana, nježna i zdrava cijeli dan.
SASTAV: 100 % -tni sadržaj Avokado maslaca s dodatkom umirujućih ljekovitih ulja, sadrži vitamine A,B,D i E.




5.ALOE MOISTURIZING LOTION – LOSION ZA LICE I TIJELO




 Aloe moisturizing lotion –  idealan je za nadomještanje izgubljene vlage i vraćanje mekog, svilenkastog osjećaja na koži.
Ljubičasta krema napravljena je od 100% stabiliziranog Aloe Vera Gela uz dodatak kolagena i elastina te štiti kožu, vraća joj neophodnu vlažnost i održava prirodnu pH ravnotežu, pri čemu sprječava isušivanje od vjetra i sunčevih zraka.
Idealna je za njegovanje svih tipova kože lica, ruku i tijela. Istovremeno je izvrsna i kao podloga za šminku. 
Ovaj naš proizvod, izrađen po novoj recepturi, još uspješnije potpomaže apsorpciju vode.
Prvi važan dio losiona je KOLAGEN koji je glavni sastojak vezivnog tkiva mlade kože. Tijekom godina postaje sve manje topiv što utječe i na sposobnost kože da zadrži vlažnost odnosno svježinu pa tako njegov nedostatak uzrokuje pojavu bora i koža je suha, manje elastična i bez sjaja.
Pozitivan učinak kolagena na kožu je takav da ju hidratizira te se vlažnost kroz 6 tjedana povećava za 20-25 % kao i sama njena elastičnost.
ELASTIN je drugi (nakon kolagena) po važnosti sastojak vezivnog tkiva. Njegova sposobnost istezanja i skupljanja molekula vode u njegovom sastavu čini kožu zategnutom, a starenjem se ova karakteristika gubi uslijed postupnog smanjenja količine elastina.
Preporučuje se svim ženama od 25. godine starosti koje žele poboljšati elastičnost i fleksibilnost kože, smanjiti vidljivost bora i linija obraza. Konzumiranjem 100% prirodnog izvora kolagena, koži ćete podariti mladolik, gladak i svjež izgled.





6.ALOE LIPS



Aloe lips – aloe vera, jojoba i pčelinji vosak zajedno čine najbolji balzam za usne koji danas postoji na
tržištu i može se koristiti tijekom cijele godine. Umiruje, njeguje i hidratizira ispucale suhe
usne od sunčevih zraka ili vjetra, te ih čini mekanima, čistima i zdravima.
Također se preporučuje: kod opekotina, poderotina, ili uboda, uboda insekta, a uspješno se koristi u tretmanu hemoroida.








7.Forever Hand Sanitizer 


Forever Hand Sanitizer s Aloe & Honey (# 318) Neto količina: 59ml  | Antiseptički gel za ruke s Aloyom i medomProcjenjuje se da do 80% svih infekcija prenosi rukom. Jednostavan način čuvanja čistih ruku je da koristite naš Dispenser za Forever Hand Sanitizer, koji uništava 99,99% mikroba. Ovaj mikrobiološki razarač u praktičnom, malom pakiranju koji se lako može staviti u torbicu ili spužvu, vlaži ruke stabiliziranim aloe vera gelom i hidratantnim medom.





Paket sadrži:

1.Forever Living Aloe-Jojoba Shampoo & Conditioner 

2.Aloe-Jojoba Conditioner RINSE

3.FOREVER BRIGHT TOOTHGEL – pasta za zube bez fluora

4.ALOE EVER-SHIELD DEODORANT (NE SADRŽI ALUMINIJSKE SOLI)

5.SAPUN OD MASLACA AVOKADA

6.LOSION ZA LICE I TIJELO

7.ALOE LIPS 

8.HAND SANITIZER


8 potpuno prirodnih i zdravih proizvoda za Vas i Vašu obitelj za samo 55 eura, možete naručiti preko ovog linka nakon registracije u kojoj ostvarujete 15% popusta.



Dostava unutar 48 sati 



Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

EKCEM,DERMATITIS,SVRBEŽ KOŽE

MIGRENA

SVE ŠTO TREBATE ZNATI O ALOA VERI