ZA TRUDNICE

Ublažite trudničke neugodnosti na prirodan način.

Prirodno i učinkovito, čuva vaše zdravlje
Vitamini i minerali  – Aloe Vera i druge ljekovite biljke


U toku trudnoće i nakon poroda kod sprečavanja strija, pigmentacija, saniranje rana nakon poroda, kod poticanja mlijeka i održavanja trudnoće  preporučuje se upotreba sljedećih proizvoda .


ALOE BERRY NECTAR – Aloe vera gel s dodatkom brusnice

1 litra sadrži 90% čiste Aloe vere
Forever Aloe Berry Nectar  može se piti uz obrok ili samostalno. Njegov izvrstan okus potpuno je prirodan, poboljšan je od mješavinom svježih brusnica i slatkih, zrelih jabuka. S dodatkom fruktoze (prirodni voćni šećer) slatkoća je dovoljna da zadovolji i odrasle i djecu podjednako. Brusnica je bogata C vitaminom, ujedno vrlo korisna za čišćenje mokraćnih putova, te se u velikoj mjeri u kombinaciji s aloe vera gelom koristi u ginekologiji. Posebno se preporučuje osobama koje imaju poteškoća s mokrenjem, bolesnima od gripe i općenito svima kada vladaju zaraze, kao i za sve fizički slabije osobe.
Aloe Berry Nectar sadrži sve sastojke kao i Aloe vera Gel uz dodatno blagotvorno djelovanje brusnice i jabuke. Osim odličnog djelovanja na urinarni trakt, brusnice sadrže veliku količinu vitamina C, kao i piknogenola – snažnog antioksidansa koji je djelotvoran u očuvanju kolagena. Jabučni sok sadrži vitamine A, C, te kalij i pektin.
Preporučuje se djeci (pomaže kod imuniteta) i trudnicama (loša krvna slika). U slučaju bronhijalnih oboljenja Berry Nectar uveliko ublažava kašalj i pomaže izbacivanje sekreta, snižava temperaturu i povećava energiju, te apetit.
Dijabetičarima se ne preporučuje jer sadrži voćne sokove, a ne bi ga trebalo piti ni kod želučanih tegoba, jer brusnica pospješuje izlučivanje kiselina.
Doziranje: u cilju očuvanja zdravlja preporučuje se od 0,3 do 0,5 dl na dan. U slučaju zdravstvenih tegoba 1 dl na dan. U slučaju jačih tegoba može se uzimati 1,5 do 2,0 dl više puta na dan, sve dok tegoba postoji – ne može se predozirati i nema nuspojava.
Sastav: sirova Aloe vera želatina, dekstroza, sorbitol, zgusnuti sok prirodne brusnice i jabuke, askorbinska kiselina (antioksidant), limunska kiselina, kalij-sorbat, natrij-benzoat (za očuvanje svježine i okusa), papain (ekstrakt papaje), ksantan-smola, tokoferol.
Proizvod Aloe Berry Nectar je bez glutena.
Aloe berry nectar – 0,5 dcl na dan
Vitamin B12 Plus i folna kiselina na složen način sudjeluju u metaboličkim procesima u organizmu. Vitamin B12 sudjeluje u
održavanju normalne razine homocisteina u krvi i neophodan je i za vegetarijance, jer se vitamin B12 uobičajeno putem namirnicaživotinjskog podrijetla unosi u organizam.
Forever B12 Plus pomaže kod : – koncentracije,  psihičke razdražljivosti,  pomaže u izgradnji tjelesne mase,  obnavlja živčani sustavslabokrvnost/anemija/,  poboljšava apetit, pospješuje rast i razvoj.
Bez obzira na to koliko imate godina i kakve su vaše prehrambene navike, obratite pozornost na simptome koji mogu biti posljedica nedostatka vitamina B12. Ako se osjećate umorno, depresivno, imate znakove slabokrvnosti, demencije, probleme sa živcima ili bilo koju drugu kroničnu (u prvom redu autoimunu) bolest, pomislite na B12 .
B12 nedvojbeno je jedan od najvažnijih vitamina o kojem se naveliko i često piše. Kako i ne bi kad obavlja tako važne zadaće u organizmu kao što su skrb o kvaliteti krvi, o pravilnom djelovanju živčanog sustava, stvaranju stanica, apsorpciji hranjivih tvari i još mnogo toga.
Kod kojih bismo tegoba morali pomisliti na vitamin B12?
1) Neurološki simptomi zbog nedostatka vitamina B12:
parestezija (utrnulost, bockanje, peckanje), slabost u nogama, rukama i torzu, tegobe s ravnotežom i kretanjem, nestabilan ili nenormalan hod – padovi, omaglica, smetnje vida, zbunjenost/gubitak orijentacije, zaboravljivost, gubitak pamćenja, demencija, poremećaji okusa/mirisa, podrhtavanje, nemirne noge, jaki grčevi u rukama i nogama, oslabljen osjećaj vibracije, oslabljen osjećaj za ravnotežu, oslabljena fina motorička koordinacija, grčenje mišića, abnormalni refleksi, paraliza, nemogućnost kontroliranja mokrenja ili stolice, impotencija i depresija.
2 ) Psihijatrijski simptomi zbog nedostatka vitamina B12:
bezvoljnost, razdražljivost, paranoja, manija, halucinacije, nasilno ponašanje, psihoze, promjena osobnosti i postporođajne depresije/psihoze.
3 ) Hematološki simptomi u slučaju nedostatka vitamina B12:
anemija, leukopenija, ovalociti, makrocitoza (ne uvijek), trombocitopenija, abnormalno nizak broj retikulocita, hipersegmentirani neutrofili, anizocitoza, poikilocitoza, pancitopenija i Howell-Jollyjeva tijela.
4) Ostali simptomi kod nedostatka vitamina B12:
umor, opća slabost, nedostatak energije, bljedilo, gubitak težine, vrtoglavice, ortostatska hipotenzija, nesvjestica, padovi, zujanje u ušima, otežano disanje kod fizičkih napora, tahikardija, hepatomegalija, splenomegalija, gubitak
apetita, anoreksija, upala jezika/glositis, zatvor, proljev i prerano sijeda kosa.
5 ) Simptomi u slučaju nedostatka vitamina B12 kod dojenčadi i djece:
zaostajanje u razvoju, apatičnost, razdražljivost, hipotonija, slabost, drhtanje, nekontrolirani pokreti, konvulzije, ataksija, anoreksija, spori rast, sporo debljanje, spori rast glave, zaostajanje u socijalizaciji, slabe motoričke vještine, zaostajanje u jezičnim vještinama, problemi u govoru, niži kvocijent inteligencije, mentalna retardacija, anemija i makrocitoza (ali ne uvijek).
B12 pomaže u stvaranju crvenih krvnih stanica kod mame i bebe, te je važan u razvoju mozga i nervnog sistema bebe.

Proizvod Forever B12 Plus ne sadrži gluten.

B12 – s folnom kiselinom

prije trudnoće i u prva 4 mjeseca trudnoće

sprečava se prekid trudnoće i do 70%

2x1 tableta dnevno



ALOE HERBAL TEA – čaj aloinog cvijeta s mješavinom ljekovitog bilja


Detoksicirajte svoj organizam uz Aloe vera čaj

Aloe blossom herbal tea , čaj od cvijeta aloje i ljekovitog bilja, nema kofeina i teina te kao takav odgovara svakom vidu prirodnog i zdravog načina života.
Njegov profinjen okus daje mješavina sljedećih biljaka : aloinog cvijeta, kineskog cimeta, narančine kore koja sadržava visoki postotak C- vitamina,  madagaskarskog mirišljavog klinčića, kajenskog papra, kineskog đumbira, kamilice, kardamona, Gymneme sylvestre, anisa, lišća kupine,
U kombinaciji s Aloe vera gelom 400% brže izbacuje otrove .
Prema stručnoj  literaturi navedeno ljekovito bilje ima sljedeće djelovanje
Kineski cimet : poboljšava apetiti, potiče probavu, daje izvanrednu aromu
Klinčić : popravlja okus, antiseptičan je
Kajenski papar : protiv želučane slabosti i nadutosti
Đumbir : jačanje želuca, popravlja okus
Kardamon : pomaže u probavi
Anis: vrlo omiljeni začin, poboljšava probavu, olakšava vjetrove i tjera nametnike iz crijeva
Kamilica : djeluje umirujuće, protiv grčeva, olakšava vjetrove, jača želudac, poboljšava probavu, antiseptik, liječi bolesti probavnog sustava
Gymneme sylvestre : protiv proljeva, koristi se za pripravu diuretičkih čajeva
PRIMJENA : Topao čaj opušta organizam i pomaže ljudima koji pate od nesanice, a hladan čaj osvježava.
Preporučuje se piti dvije litre dnevno – 1 filtar-vrećica dovoljna je za 1,5 – 2l čaja.
Kod povišene temperature i zastoja tekućine u tijelu koristi se 1 vrećica na 2 dcl vode.
Proizvod  Aloe blossom herbal tea je bez glutena.
Cijena proizvoda: 178,03 kn
Šifra proizvoda: 200 – 25 vrećica ( 1 vrećica za 1,5-2l)
Aloe Blossom herbal tea – 2l na dan

ARTIC SEA – OMEGA 3 I 9 MASNE KISELINE

Arctic sea omega ispitivanja obavljena posljednjih desetljeća dokazala su da upotreba masnih kiselina daje fantastične rezultate u očuvanju zdravlja. Arctic Sea Omega 3 izuzetno je kvalitetan dodatak prehrani. Sadrži Omega 3 masne kiseline iz riba sjevernih mora, kao i Omega 9 masne kiseline iz masline.
Ulje morskih riba sadrži specifične masne kiseline, koje su zbog utjecaja na snižavanje sadržaja triglicerida u krvi od presudnog značaja u slučaju ateroskleroze i kardiovaskularnih oboljenja.
U posljednjih su deset godina klinička ispitivanja potvrdila da su bolesti srca te druge bolesti rasprostranjene u razvijenim zemljama, kao što je dijabetes, visoki tlak i rak, kod Eskima i japanskih ribara znatno manje zastupljene.
Ispitivanjima Forever Living Products  grupe za prehranu, došlo je do proizvodnje izuzetno efikasnog proizvoda kao dopuna prehrani te sredstva za snižavanje sadržaja masti i triglicerida u krvi. Pročišćava krvne žile od nataloženih masnoća, vraća elastičnost, sprečava sljepljivanje krvnih pločica (stvaranje ugrušaka), smanjuje krvni tlak.
Arctic Sea Omega 3 proizveden je iz ribljeg i maslinovog ulja u obliku kapsula od 435 mg – 120 kapsula.
EPA (eikosapentaenska kiselina) – 200 mg
DHA (dokosahaksaneska kiselina) 200 mg
Vitamin E  3%
Prirodan je i iznimno bogat izvor rafiniranog i koncentriranog ribljeg ulja iz hladnih mora, koje u prehrani nije često zastupljeno, a sadrži višestruko nezasićene prirodne masnoće. Zahvaljujući EPA (eikosapentaenskoj kiselini) i DHA (dokosahaksaneskoj kiselini) kao i maslinovom u]ju, Omega 3 masne kiseline bogato su skladište tih kiselina.
Za odrasle se preporučuje uzimanje 2 kapsule tri puta dnevno u tijeku obroka.
Klinička ispitivanja: Dokazano je da je redovito uzimanje Arctic Sea Omega 3 značajno za organizam, budući da stalno snižava sadržaj kolesterola i triglicerida u krvi, pri čemu pozitivno utječe na odnos lipida velike gustoće i lipida niske gustoće.
Osim kao dopuna prehrani, prvenstveno ima preventivni utjecaj u slučaju koronarnih oboljenja tj. odgovarajućih aterosklerotičnih promjena.
Ne sadrži šećer, škrob, konzervanse ili umjetne boje.
Proizvod Arctic Sea Omega 3 je bez glutena.

Artic sea- Omega  – u toku cijele trudnoće
djeluje na centralni nervni sistem
djeluje na inteligenciju ploda
2x1 tableta dnevno

A-Beta-Care – moćan antioksidans

A-Beta-Care – opskrbljuje organizam vitaminom A, E i selenom, moćnim antioksidansima koji su od vitalnog značaja za zdravlje kože, kose i očiju.
Vitamin A podrijetlom je iz beta-karotena. Vitamin E i selen su prema najnovijim saznanjima iznimno učinkoviti antioksidanti. Slobodni radikali su kemijske čestice koje se u našem tijelu pojačano stvaraju uslijed napetosti, zagađenosti zraka, sunčevog zračenja, stresa i drugih štetnih utjecaja okoliša. Ove kapsule pomažu u prevenciji preranog oštećenja stanica. Preporučuje se 2-3 žele kapsule na dan.
Primjena: Kod kožnih bolesti, lošeg vida, opeklina i povreda, kod neplodnosti, začepljenja krvnih žila, nastanka tromba, kao zaštita od raka, kod problema s pamćenjem, kod impotencije, za jačanje imuno sustava, u klimakteriju, predmenstrualnog sindroma, za usporavanje starenja, kod ciroze jetre, reumatskog artritisa, fizičkog opterećenja,
loše krvne slike, bolovima u mišićima…..
 Proizvod A-Beta-Care ne sadrži gluten.
A-Beta-Car-E – 2x1 tableta na dan

ABSORBENT – C

Absorbent-C i zobene mekinje čine izvanredan dodatak prehrani.  Dnevni unos Absorbent-C visoko se preporučuje za dobro zdravlje. Zobene mekinje s vitaminom C stvaraju jedinstveni sustav za probavu te omogućavaju maksimalnu apsorpciju vitamina C iz svake tablete. Absorbent C sadrži 100% vitamina C iz papaje, naranče i drugih bioflavonoida.
Primjena: izdržljivost na stres, sposobnost koncentracije, za bolji vid, jačanje kose, za san i živčani sustav, jača imunosni sustav, stijenke krvnih žila, raspoloženje, napetost i glatkoću kože, iskorištavanje masti, metabolizam kalcija.
Vitamin C – u toku cijele trudnoće
sudjeluje u 1200 reakcija koje se događaju svakog dana u našem organizmu
za apsorpciju željeza kod trudnice
šumeći C vitamin samo protrči kroz naš organizam, a malo se iskoristi
Forever – vitamin C  se iskorištava punih 24 sata
2x1 tableta pogrickat i popiti 2 dcl vode ili čaja

FIELDS OF GREENS – IZVRSTAN IZVOR ZELENE HRANE

Fields of Greens – proizvod od mladog zelenog ječma, lucerke i pšenice. Tri tablete dnevno, osiguravaju dnevnu potrebu za povrćem. Pripravak je pun Beta karotena, enzima, aminokiselina, antioksidansa, mineralnih tvari, bjelančevina, vitamina i klorofila.
– Izvrstan izvor zelene hrane
– Regulira tjelesnu težinu
– Snižava razinu šećera u krvi
– Regulira probavu
– Regulira metabolizam
– Antioksidans
– Regulira funkcije slezene
 – Regulira funkcije jetre
– Kod anemija i malokrvnosti
Fields of green – 2x1

Nature min forever living products

Sinergično vezane mineralne tvari iz mora i kelati tvore mikro i makro elemente. Makroelementi: kalcij, fosfor, magnezij. Mikroelementi: selen i krom.
Ovo je izuzetan preparat s makro i mikroelementima iz mora koje ljudski organizam može  neposredno apsorbirati.
Oni se vade iz dna mora iz sedimenta po imenu Montmorilonit. On je nastao taloženjem morskih životinjica i biljaka, a sadržaj minerala vrlo je sličan onom u ljudskom organizmu.
Nature min osigurava neophodne makro i mikro elemente i uspješno otklanja posljedice njihovog nedostatka.
Primjenjuju se kod osteoporoze kod starijih ljudi, za brže zacjeljivanje kostiju uslijed loma, za jačanje noktiju, kod bolova u zglobovima, kod osoba sklonim depresijama, kod Kronove bolesti itd….
Nature min ne sadrži šećer, škrob ni konzervanse. Potrebno ga je čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Simptomi nedostatka pojedinih makroelemenata u organizmu:
Fosfor: nedostatak apetita, slabost, kostobolja, bolovi u zglobovima, živčana oboljenja.
Kalcij: kod djece izaziva rahitis, kod odraslih dovodi do omekšavanja kostiju.
Kalij: povraćanje, nadimanje crijeva, slabost mišića, nedostatak apetita, nizak krvni tlak, žeđ, nesanica.
Magnezij: gubitak apetita, slabost, grčevi i drhtanje u mišićima, osjećaj tjeskobe, nesanica, ubrzano i neravnomjerno lupanje srca, predmenstrualne teškoće.
Natrij: dehidriranost, nizak krvni tlak, oboljenja srca, kod beba proljev i dehidriranost.
Željezo: slabokrvnost, glavobolja, u težim slučajevima pad imuniteta.
Simptomi nedostatka pojedinih mikroelemenata:
Cink: usporen fizički, duševni i spolni razvoj, sporo zarastanje rana.
Fluor: karijes, razrijeđenost kostiju.
Jod: gušavost, usporena razmjena tvari, nesanica, utučenost, umor, gojaznost, a kod fetusa i dojenčadi dovodi do mentalne zaostalosti.
Kobalt: zbog nedostatka vitamina B12 dolazi do opasne malokrvnosti, slabosti mišića, problema s crijevima, nervnih oboljenja.
Krom: rijetko se dešava, ali izaziva slabost, smetenost, depresiju.
Mangan: usporen rast, problemi u razvoju kostiju.
Molibden: karijes, poremećaj srčanog ritma.
Bakar: rijetko se dešava, posljedica je mali broj bijelih krvnih zrnaca, proljev, promjena boje i strukture kose.
Selen: kardiovaskularne bolesti, zakrečenje krvnih žila.
Proizvod Nature-min ne sadrži gluten.
Nature min – minerali u toku cijele trudnoće i nakon poroda
najbolja iskoristivost
nema predoziranja
2x1 tableta na dan

FOREVER KIDS

Forever Kids – svakodnevno pružite djeci sve potrebne hranjive tvari u multivitaminima za žvakanje Forever Kids. Ovi zabavni i ukusni multivitamini u obliku životinjica pružaju i odraslima i djeci starijoj od dvije godine potrebne vitamine, minerale, željezo i fitonutrijente.
Primjena: jača otpornost organizma, regulira metabolizam, antioksidans, za normalnu funkciju mišića, za razvoj zdravih zubi, pomaže rast i psihički razvoj, popravlja krvnu sliku, neophodan za nervne impulse, za sintezu bjelančevina.
Multivitamin Kids  – 4x1
Sve proizvode možete naručiti preko našeg web shopa
FOREVER LIVING HRVATSKA:
Nakon što popunite košaricu u minimalnom iznosu od 55 eura sa bodovnim proizvodima ostvarujete 15% popusta zauvijek na sve proizvode.
Dostava je unutar 48 sati
30 dana je rok za reklamaciju i povrat proizvoda
Nakon više kupnji kada ostvarite 2 boda ostvarujete popust na 35% na sve proizvode,Vaša preporuka će biti nagrađena sa 20% od ukupne cijene preporuke.
KONTAKT 099/412-4493 DAMIR
dlebinec@yahoo.com










Artic sea- Omega  – u toku cijele trudnoće
  • djeluje na centralni nervni sistem
  • djeluje na inteligenciju ploda
  • 2x1 tableta dnevno









Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

EKCEM,DERMATITIS,SVRBEŽ KOŽE

MIGRENA

SVE ŠTO TREBATE ZNATI O ALOA VERI