ALOE VERA I KUĆNI LJUBIMCI


FOREVER LIVING PROIZVODI – PRIMJENA KOD ŽIVOTINJA



 Aloe vera se u širokom rasponu koristi i u veterinarstvu, kako vanjski , tako i oralno za liječenje rana.

Rane na životinjama kojima je dan Aloe Vera Gel zacjeljivale su 62,2% brže, a rane koje su mazane Aloe Vera Gelom zacjeljivale su 50,8% brže. Ti podaci pokazuju da Aloe Vera Gel efektivno utječe na zacjeljivanje rana kako u slučaju vanjske, tako i u slučaju oralne primjene.Svi proizvodi FLP na bazi Aloe vere posjeduju pečat kvaliteta IASC –Internacionalnog Naučnog Savjeta za Aloe, čiji znak nosi svaki proizvod kao garanciju da je u njemu najkvalitetnija Aloe na svijetu, te da se sastav i kvaliteta svakodnevno kontroliraju . Forever Living Products takodje ima odobrenje Britanske Unije za Aboliciju Vivisekcije , sto znaci da ni jedan produkt nije bio testiran na životinjama , sto je od neprocjenjive važnosti za sve ljubitelje životinja u cijelome svijetu.



Lokalna primjena sljedećih proizvoda :


ALOE ACTIVATOR I ALOE FIRST


Primarno čišćenje i mazanje rana ; ispiranje inficiranih rana i gnojnih rana; ispiranje velikih dreniranih rana; kožne upale; čišćenje rana od ležanja (dekubitus), ugriza i opeklina; ispiranje čireva i fistula; tretman upala vanjskih slušnih putova; upalni procesi koje uzrokuju bakterije, gljivice i paraziti;liječenje ekcema; upala nosnica; upala zglobova; kirurški zahvati u usnoj šupljini.

ALOE VERA GELLY



kožne upale, površinski rast tkiva ( npr.lakši slučajevi granuloma nastalog lizanjem) ili terapija bez vezanja, nakon tretmana mazanje Aktivatorom i žele za ultrazvuk.






ALOE HEAT LOTION



Najvažniji rezultati u vanjskoj primjeni su ubrzanje zacjeljivanja upalnih rana uz očuvanje zdravih stanica bez primjene lokalnih antibiotika. Vrijeme oporavka se skraćuje za trećinu.
Vrlo je važno što ublažava bol.










Oralna primjena


ALOE VERA GEL

Opća slabost, gubljenje apetita,, problemi koje donosi odmakla životna dob, loše kondicija, oporavak nakon operacija, povraćanje, upale želučano-crijevnog sustava, upala zglobova, kronični i akutni simptomi organa disanja, alergije, zarazne bolesti (upala želučano crijevnog sustava pasa koju uzrokuju parvovirusi, panleukopenija kod mačaka), upala tetiva, problemi cirkulacije. Daje se uz lijekove kao nadopuna u liječenju 

KOD ZDRAVIH ŽIVOTINJA
Povećava se vitalnost, energija, imunitet. Krzno je zdravije i kvalitetnije itd. Aloe vera dugoročno osigurava bolji kvalitetniji život kućnih ljubimaca. Vlasnicima životinja jamči ” miran san” i smanjenje troškova za veterinarske usluge i liječenje.


ALOE LIQUID SOAP


Bogat smirujućom Aloe Verom, ovaj sapun “bez suza” je izvanredan za kupanje malih i velikih životinja i za čišćenje delikatnih tipova kože prije primjene drugih proizvoda. Aloe Tekući Sapun čisti bez iritacije. Dolazi zajedno s pumpom koja čini kupanje manje neurednim bilo da je to kućni ljubimac ili vrhunska rasa za natjecanja.







ALOE-JOJOBA SHAMPOO



Aloe Vera dodaje anti-bakterijske i anti-gljivične osobine ovom blagom ali duboko djelotvornom šamponu. Kombiniran je s hidrantnim i kondicionirajućim osobinama jojoba ulja, čini krzno životinje zdravo,  sjajno i bez zapleta.





FOREVER BRIHT TOOTHGEL



Vrlo cijenjen od strane naših kupaca, ovaj gel za zube finog je okusa idealan za kućnog ljubimca. Smanjuje taloženje plake i tartara na zubima, blago smiruje desni, i sprječava infekciju usne šupljine.

BBC News je u srpnju 2001 godine objavio vijest o smrti najstarije mačke u svijetu koja je završila život 2 mjeseca nakon 31 rodjendana , sto je  203 godine ljudskog života. Vlasnica je godinama uz svakodnevnu hranu davala mački Aloe Vera Gel .



ŠTO KAŽU PROFESIONALCI IZ OVE OBLASTI?

Posljedice “ umjetne ishrane” i suvremenog načina “psećeg života” su skoro istovjetne kao i kod ljudi.. Dobri poznavaoci pasa, autori Beth Taylor and Steve Brown u svojoj knjizi „See Spot Live Longer“ navode činjenice koje pokazuju da je dobra ishrana kod pasa jednako važna kao i kod ljudi. Balansirana ishrana pasa sirovim mesom, kostima s dodatkom biljne hrane osigurava puno veću kvalitetu hranljivih sastojaka od bilo koje suhe ili konzervirane hrane za pse i mačke. Oni takodje navode da su stotine veterinara i mnoštvo vlasnika svjedoci poboljšanja vitalnosti i zdravstvenog stanja pasa , koje nastaje nakon prelaska na prirodnu ishranu. Autori ove izvanredne knjige, veliki poznavaoci pasa , poručuju da procesuirana suha hrana za pse ne osigurava potrebne hranljive tvari, sto prouzrokuje pothranjenost. Pored toga sadržaj toksina u komercijalnoj hrani opterećuje organizam smanjuči prirodni imunitet, sto dovodi do lakšeg obolijevanja. Sve sto važi za pse, u suštini važi i za mačke.


David Urch BSc.MA.VetMB.MRCVS, veterinar kirurg u svojoj knjizi ALOE VERA – NATURE’S GIFT – Aloe Vera in Veterinary Practice veoma detaljno, pregledno i dokumentirano piše o uspješnoj primjeni Aloe vere u veterinarstvu .. Knjiga je namijenjena ne samo profesionalcima , već odgajivačima i vlasnicima životinja.
Veliki broj veterinara širom svijeta, ima izvanredna iskustva u primjeni FLP Aloe vere kod tretmana životinja, napominjući da životinje ne znaju za placebo efekt.



KONTAKT:

svjetlana.flp@gmail.com

+385 95 865 4410

ili naručite kao novi kupac i nakon registracije ostvarite 15% 
popusta 




Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

EKCEM,DERMATITIS,SVRBEŽ KOŽE

MIGRENA

SVE ŠTO TREBATE ZNATI O ALOA VERI