ALOJA VERA BARBADENSIS MILLER-LJEKOVITA BILJKA



Aloe vera se koristila kao lijek u drevnom Egiptu još prije 6.000 godina, gdje je bila poznata kao “biljka besmrtnosti.”
Danas možete pronaći ekstrakte Aloe vere u mnoštvu proizvoda – od deterdženta za pranje suđa pa sve do jogurta. Iako se u naučnim krugovima i dalje vodi rasprava o mnogim zdravstvenim prednostima koje se pripisuju Aloe veri, u njezin komercijalni uspjeh se ne može sumnjati. Procijenjena godišnja svjetska tržišna vrijednost za proizvode koji sadrže Aloe veru iznosi oko 13 milijardi dolara.

No, korištenje Aloe vere se nije desilo preko noći. Koristila se i prije 5.000 godina u Indiji, a istorijski izvori ukazuju na to da se koristila i u drevnoj Kini za liječenje opekotina, rana i za smanjenje temperature. Legende kažu da je Aleksandar Veliki, na savjet Aristotela, osvojio Sokotru (arhipelag u Indijskom oceanu) kako bi osigurao opskrbu Aloe vere za tretiranje ranjenih vojnika. Kleopatra ju je svakodnevno koristila za tretmane kože.



Aloe vera sadrži više od 240 prehrambenih i ljekovitih sastojaka! Među njima su vitamini (C, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E i folna kiselina), minerali (magnezij, mangan, cink, bakar, krom, kalcij, kalij i željezo), antioksidansi, aminokiseline, enzimi, antrakinine, lignine, saponine, sterole…
Ali, kao što smo napisali iznad, u naučnim krugovima se i dalje vode debate oko toga da li je ova biljka lijek za sve bolesti za koje se tvrdi. U nastavku ćemo se fokusirati samo na naučno dokazana ljekovita svojstva Aloe vere.

Aloe vera ima snažna antibakterijska i antifungalna svojstva
Gel Aloe vere sadrži moćne antioksidanse koji spadaju u veliku porodicu tvari poznatu kao polifenoli. Ovi polifenoli, zajedno s nekoliko drugih spojeva u Aloe veri, mogu pomoći pri sprječavanju rasta nekih štetnih bakterija koje mogu izazvati infekcije kod ljudi.
U naučnim eksperimentima je utvrđeno da Aloe vera zaustavlja rast nekoliko vrsta štetnih bakterija i da se gel može primijeniti izravno na zaraženu kožu i na post-hirurške rane kako bi se ubrzalo vrijeme oporavka. Također je učinkovita protiv herpesa, konjunktivitisa i vaginalnih infekcija.

Ekstrakti Aloe vere također ometaju rast gljivica koje uzrokuju gljivične kožne infekcije (tinea), perut i druge kožne infekcije uzrokovane gljivicama. Antifungalna svojstva djeluju i kada se Aloe vera doda u akvarij kako bi ubila gljivice od kojih oboljevaju ribe.


Aloe vera ubrzava zacjeljivanje opeklina
Odavno je poznato da se Aloe Vera koristi kao lijek za rane, a posebno opekotine. Istraživanja pokazuju da je učinkovita za tretman opeklina prvog i drugog stepena, a u SAD-u je odobrena za ove tretmane još 1959. godine.
Četiri različite eksperimentalne studije su utvrdile da Aloe vera može skratiti vrijeme ozdravljenja od opeklina za oko 9 dana u odnosu na konvencionalne lijekove.
Aloe vera sadrži aktivne sastojke koji mogu umanjiti bol i upalu, te koji potiču rast i obnavljanje kože. Također je učinkovita i kao hidratantno sredstvo. Ovu biljku je najbolje koristiti za tretiranje manjih opeklina i iritacija kože. Zvanična nauka ne preporučuje tretiranje otvorenih rana.

Aloe vera za dentalnu higijenu
Karijes i bolesti desni su vrlo česti zdravstveni problemi, a jedan od najboljih načina za spriječavanje istih je da se smanji nakupljanje plaka (bakterijskog biofilma) na zubima.
U jednoj studiji je dokazano da je ispiranje usta 100% čistim sokom od Aloe vere jednako učinkovito u smanjenju zubnog plaka kao i tekućine za ispiranje usne šupljine koje sadrže klorheksidine. Aloe vera se bori protiv plaka tako što ubija bakterije koje ga proizvode.
U studiji provedenoj 2009. godine istraživači su uporedili gel Aloe vere sa dvije popularne zubne paste i otkrili da je jednako učinkovita u borbi protiv bakterija. S obzirom da je gel Aloe vere manje abrazivan, mogao bi biti izvrsna alternativa za ljude koji imaju osjetljive zube i desni.
Istraživanja su pokazala da Aloe vera može ubrzati i zacjeljivanje čireva u ustima, no ipak nije pokazala bolje rezultate od konvencionalnih lijekova.

Aloe vera protiv konstipacije (zatvora stolice)
Aloe vera se često koristi za liječenje zatvora stolice. Ali za razliku od većine tretmana, ne koristi se gel, već lateks – ljepljivi žuti talog koji se može naći samo ispod kože lista.
Spojevi odgovorni za tu svrhu se nazivaju aloini, a njihov laksativni učinak je dobro poznat. Međutim, neka su se sigurnosna pitanja podigla oko česte upotrebe. Iz tog razloga, lateks od aloe vere u nekim državama više nije sastavni dio ljekova.




Aloe vera može smanjiti razine šećera u krvi kod dijabetičara
Aloe vera se ponekad koristi kao tradicionalni lijek za dijabetes. U narodnoj medicini se tvrdi da poboljša osjetljivost na inzulin i poboljša regulisanje šećera u krvi.
Nekoliko studija provedenih na dijabetičarima tipa 2 je pokazalo obećavajuće rezultate kod konzumiranja ekstrakta Aloe vere. Međutim, kvaliteta tih studija nije zadovoljavajuća, tako da je prerano zvanično preporučiti Aloe veru za tu svrhu.
Savjetuje se da osobe koje već koriste lijekove za smanjenje šećera budu oprezne sa Aloe verom, jer preliminarne studije sugerišu da ona može dodatno sniziti razinu šećera u krvi.
Aloe vera za prevenciju i liječenje raka
U medijima se mogu pronaći mnoge tvrdnje da Aloe vera može izliječiti rak. Rane studije provedene na životinjama, kao i laboratorijske studije, pokazuju da ekstrakti iz aloe mogu biti od pomoći u napadu na stanice raka. Ali sigurnost tih hemikalija nije testirana na ljudima. Trenutno ne postoji snažan naučni dokaz da Aloe vera može liječiti rak kod ljudi.
Ipak, tu su neke ohrabrujuće vijesti.
Jedna je studija pokazala da ekstrakt Aloe koji se zove Aloe emodin može blokirati rast stanica raka na glavi i vratu u epruvetama. Emodin može zaustaviti i rast stanica raka jetre (testirano u epruvetama). Još jedna studija je pokazala da Acemannan, tvar koja se nalazi u listu Aloe vere može potaknuti imunološke stanice miša koje se bore protiv raka. Jedna studija je pokazala da Aloerid (spoj koji se nalazi u soku Aloe vere) u epuvetama može stimulirati imuni sistem za proizvodnju hemikalija koje ubijaju rak.
Još jedan spoj iz Aloe vere se pokazao učinkovitim u epruvetama: di-2 etilheksilakrilat ftalat (DEHP) zaustavlja razvoj stanica leukemije.
Dvije studije objavljene u 2010. godini su pokazale pozitivan učinak ove biljke kod liječenja raka kože na miševima. No, u jednoj studiji, neki proizvodi od Aloe su povećali broj stanica karcinoma kože (osobito kod ženki miševa).
Jedno istraživanje u Italiji je testiralo učinak Aloe vere na kemoterapiju za osobe s rakom pluća, rakom crijeva, ili rakom želuca. Polovica bolesnika je koristila tekućinu Aloe vere 3 puta dnevno uz standardni kemotrapijski tretman. U ovom istraživanju rak je ostao pod kontrolom ili se smanjio kod 67% bolesnika koji su imali tretman aloe i kemoterapije i kod 50% bolesnika koji su imali samo kemoterapiju. U ovom istraživanju je zaključeno i da su pacijenti koji su uzimali Aloe veru imali bolju kvalitetu života i da su imali manje nuspojave kemoterapije.
Istraživači su također zaključili da pacijenti nisu imali nuspojave od Aloe vere. U prosjeku, pacijenti koji su uz kemoterapiju primali i Aloe Veru su živjeli 3 godine duže od pacijenata koj su primali samo kemoterapiju. No, jedna studija nije dovoljna da se donese zvanični zaključak, pa su istraživači preporučili daljnja istraživanja koja bi potvrdila ili opovrgnula ove rezultate.


  • Aloe vera je jedna od najljekovitijih biljaka na našem planetu.
  • Aloe veru čovječanstvo koristi već iz davnina.
  • Ova biljka je bila poznata još prije 5000 godina u Indiji, gdje se koristila u ayurvedi i bila poznata pod imenom Ghrit Kumari (ta, koja hrani i donosi dugovječnost).
  • Aloe veru su koristile mnoge poznate osobe - Aristotel, Aleksandar Veliki, Kleopatra, kralj Solomon, Celsius, Dioskorid.
  • Kristofor Kolumbo je volio govoriti: "Postoje četiri biljke koje su neophodne za čovjeka: to su pšenica, grožđe, maslina i aloa. Prva hrani, druga pruža radost srcu, treća osigurava harmoniju, a četvrta čini čovjeka zdravim."
  • Ljekovita vrijednost Aloe vere mnogima još nije poznata. Iako se spominje već u zapisima antičkih liječnika, pa čak i u Bibliji, te u tekstovima većine utemeljitelja suvremene medicine, danas je primjena Aloe vere najpoznatija u kozmetici. Tek nakon što je suvremena znanost iz Aloe vere izdvojila mnoge sastojke, o njoj je konačno i javno progovorila proričući joj blistavu budućnost u 21. stoljeću. 
  • Što je to tako čudesno u jednoj biljci da je predmetom znanstvenog proučavanja i poštovanja već 4000 godina?

AKO ŽELITE NARUČITI ALOA GEL ILI OSTALE PROIZVODE OD ALOE ,MI SMO NAJVEĆI DISTRIBUTERI ALOE U SVIJETU

KONTAKT BROJ +398/99 412 4493

ILI NARUČITE PREKO NAŠE STRANICE NA FACEBOOKU :


KAKO DJELUJE ALOE VERA GEL?

Potiče probavu, neutralizira povišenu želučanu kiselinu te na taj način smanjuje pečenje i bolove u želucu.
Regulira djelovanje gastrointestinalnih simbiotičnih bakterija, smanjuje gljivice, normalizira pH stolice, pomaže kod iritabilnog crijevnog sindroma, kolitisa, polipa u debelom crijevu, hemeroida,  proljeva i zatvorenosti.
Prodire kroz stijenku probavnog trakta, ispire štetne bakterije i čisti crijevne resice od naslaga.
Na taj način smanjuje upale i povećava apsorpciju hranjivih tvari.

JETRA I ŽUČ (aloe vera gel)

Poboljšava rad jetre, detoksicira je i regenerira.
Preporučuje se kao dodatna terapija kod bolesti žuči, ciroze jetre, akutnog i kroničnog hepatitisa te masne jetre.

ŠEĆERNA BOLEST (aloe vera gel)

Aloe Vera gel utjeća na rad gušteraće te ba taj način uravnotežuje razinu šećera u krvi, smanjuje oscilacije šećera (posebno važno kod bolesnika na terapijama inzulinom).

SRCE I KRVNE ŽILE (aloe vera gel )

Jača srčani mišić. Snižava razinu kolesterola u krvi i krvni tlak te smanjuje učestalost napada angine pektoris.

BOLESTI IMUNOLOŠKOG SUSTAVA (TUMORI, RAK, AIDS)

Aloe vera gel sadrži aktivne supstance koji pomažu u uništavanju tumora.
Potiče imunološki sustav. Kao dopunska terapija, smanjuje štetne nuspojave kemo i radio terapije.
Čisti sok aloe djeluje antitumorski i antikancerogeno jer sadrži sastojke koji sprečavaju priljev krvi u tumor, a time i sam rast tumora (alfa faktor, blokira dotok krvi u rastući tumor, acemanan…)

ALERGIJSKE BOLESTI, ASTMA

Ublažava simptome astme i alergija 
MOKRAĆNI PUTEVI I PROSTATA  (aloe vera gel) – Ublažava akutne i kronične upale, djeluje i na bakterije koje su otporne na antibiotike (npr. Escherichia Colli).

RESPIRATORNI ORGANI

Pomaže kod akutnih i kroničnih upala respiratornih organa (upala sinusa, ždrijela, glasnica, pluća itd.).

BOLOVI U ZGLOBOVIMA, REUMA, OSTEOARTRITIS, OSTEOPOROZA

Smanjuje upalu, crvenilo, bolove i oteklinu zglobova i mišića. Učinkovita je kod uganuća, nategnuća i upala tetiva, modrica…
Pomaže kod neuralgija, išijasa i glavobolje. U kombinaciji s organskim spojevima sumpora učinkovita je kod osteoporoze.
Više informacija o kombinaciji Aloe Vera gela i organskih sumpora kod problema sa osteoporozom i sličnim poteškoćama, pročitajte u članku: Forever Freedom – sloboda pokreta!

BOLESTI OČIJU  (aloe vera gel )

U obliku kapljica za oči uspješno se upotrebljava kod upale očne sluznice (konjunktivitis), mrene, trahoma, glaukoma, keratitisa (upale rožnice), herpes simplexa…

NJEGA KOŽE I KOŽNE BOLESTI

Izvanredno vlaži kožu jer prodire do najdubljeg dermalnog sloja, pomlađuje kožu jer povećava stvaranje fibroblasta 8 puta brže nego je to normalno te na taj način ubrzava cijeljenje rana.
Izvanredna je za suhu, osjetljivu i oštećenu kožu; ublažava i otklanja staračke pjege po rukama i tijelu.
Oralnom primjenom u obliku napitka i lokalnom u obliku krema djelotvorna je kod psorijaze te raznih upalnih procesa na koži.

AKO ŽELITE NARUČITI ALOA GEL ILI OSTALE PROIZVODE OD ALOE ,MI SMO NAJVEĆI DISTRIBUTERI ALOE U SVIJETU

KONTAKT BROJ +398/99 412 4493

ILI NARUČITE PREKO NAŠE STRANICE NA FACEBOOKU :


KAKO PREPOZNATI KAKVOĆU PROIZVODA OD ALOE VERE?

Mnogo tvrtki u svijetu nudi razne proizvode od Aloe vere.
Međutim, većina tih proizvoda sadrži vodu kao glavni sastojak, a Aloe veru u minimalnim količinama, nedovoljnim za bilo kakav zdravstveni učinak.
Natpis “Aloe vera” na proizvodu uglavnom služi u marketinške svrhe, kako bi se poboljšala prodaja proizvoda.
Prilikom izbora kvalitetnog proizvoda i proizvođača obratite pozornost na sljedeće:
Imaju li proizvodi certifikat IASC (Međunarodni Aloe vera Znanstveni Savjet)?
JAMSTVO KVALITETE
 Proizvodi FLP imaju KOSHER certifikat kvalitete i ISLAM certifikat koji dozvoljava primjenu ovih proizvoda u islamskim zemljama. Najvažnija je ipak potvrda kvalitete Međunarodnog znanstvenog savjeta aloe (IASC), čiji znak nosi svaki proizvod kao jamstvo da je u njemu najkvalitetnija aloe na svijetu, te da se sastav i kvaliteta svakodnevno kontroliraju. Food and Drug Administration (FDA) odobrio je korištenje proizvoda u medicini, pri čemu treba znati da je američ- ki FDA jedan od najstrožih instituta za kontrolu namirnica i lijekova u svijetu. FLP je tvrtka koju priznaje i BUAV, a to znači da se prilikom razvoja i testiranja ne obavljaju pokusi na životinjama.
Certifikat garantira vjerodostojnost deklaracije proizvoda, čistoću, visoku koncentraciju te ekološki uzgoj i kvalitetnu preradu Aloe vere.
Kakve sve certifikate ima proizvod (Kosher, Islam, FDA, jesu li proizvodi testirani na životinjama)?
Gdje raste Aloe vera iz koje se dobiva gel?
Posjeduje li proizvođač vlastite plantaže Aloe vere?
Kakvim se postupkom stabilizira gel? – Da li na taj način se uništavaju hranjivi sastojci.
Upotrebljava li proizvođač suvremeni, patentirani postupak stabiliziranja gela?
Ako razmišljate o naručivanju Aloe vera gela, tada vam savjetujemo provjerenog proizvođaća: Forever Living Products
Forever Living Product je najveći svjetski proizvođać Aloe Vere koji proizvodi 92% svjetske proizvodnje aloe vere i ima zadovoljene sve kriterije kako se ne bi izgubila kvaliteta gela.
Njihovi napitci sadrže 98% čistog gela (srca same biljeke Aloe Vere) koji je stabiliziran sa prirodnim C vitaminom iz biljke papaje.
AKO ŽELITE NARUČITI ALOA GEL ILI OSTALE PROIZVODE OD ALOE ,MI SMO NAJVEĆI DISTRIBUTERI ALOE U SVIJETU 

KONTAKT BROJ +398/99 412 4493

ILI NARUČITE PREKO NAŠE STRANICE NA FACEBOOKU :


Aloe vera - riznica nutrijenata dragocjenih za naše zdravlje


Što sadrži aloe vera? Što ju čini toliko moćnim iscjeliteljem?
List aloe vere sadrži preko 240 hranjivih i ljekovitih sastojaka, uključujući vitamine, minerale, enzime, šećere, lignin, saponine, sterole, aminokiseline, salicilnu kiselinu itd.
Ni jedan drugi prirodni proizvod ne sadrži toliko sastojaka, blagotvornih za zdravlje.
Pročitajte o sastojcima aloe vere sa objašnjenjem toga, kako oni djeluju na naše zdravlje.

1. Aminokiseline
Aloe vera sadrži 19 od 20 poznatih aminokiselina, koje su potrebne našem organizmu.
Ljudsko tijelo može proizvesti samo 12 od 20 aminokiselina. Ostalih 8 tijelo ne može stvoriti  i potrebno ih je unositi sa hranom. One su poznate kao esencijalne aminokiseline.
Aloe vera sadrži 7 od 8 esencijalnih aminokiselina:
  •     Izoleucin
  •     Leucin
  •     Lizin
  •     Metionin
  •     Fenilalanin
  •     Treonin
  •     Valin

Aloe vera također sadrži 12 ne-esencijalnih aminokiselina:
  • Alanin
  • Arginin
  • Asparagin
  • Cistein
  • Glutaminsku kiselinu
  • Glicin
  • Histidin
  • Prolin
  • Serin
  • Tirozin
  • Glutamin
  • Asparaginsku kiselinu

Aminokiseline su važni elementi, koji sudjeluju u izgradnji proteina i mišićnog tkiva.
Nedostajuća aminokiselina na ovom popisu je Triptofan. Najnovija istraživanja aloe vere pokazuju, da ona sadrži čak i Triptofan. U bilo kojem slučaju, aloe vera je odličan izvor aminokiselina!

2. Antrakinoni
Aloe Vera sadrži 12 antrakinona:
  • Aloe Emodin
  • Aloetic Acid
  • Aloin
  • Antracin
  • Antranol
  • Barbaloin
  • Chrysophanic Acid
  • Emodin
  • Ethereal Oil
  •  Ester of Cinnamonic Acid
  •  Isobarbaloin
  • Resistannol

Ovih 12 antrakinona se nalaze samo u soku aloe vere. Pomažu funkcioniranju probavnog sustava, imaju analgetska, antibakterijska, antigljivična i antivirusna svojstva.
U visokim koncentracijama, antrakinoni mogu biti toksični, ali sok aloe vere sadrži idealnu količinu ovih spojeva.

3. Enzimi
Aloe Vera sadrži 8 enzima:
  • Aliiase
  • Alkaline Phosphatase
  • Amylase
  • Carboxypeptidase
  • Catalase
  • Cellulase
  • Lipase
  • Peroxidase

Enzimi pomažu u razgradnji šećera i masnoća iz hrane i zbog toga poboljšavaju probavu i apsorpciju hranjivih tvari.
Kod vanjske primjene enzimi smanjuju upalu i bol i ubrzavaju zacjeljivanje rana.

4. Hormoni
Aloe vera sadrži 2 hormona:
  • Auxin
  • Gibberellin
Auxin i Gibberellin pomažu zacjeljivanju rana, sprečavaju upale i infekcije.
Gibberellin djeluje kao hormon rasta, koji obnavlja stanice i stimulira njihov rast.

5. Lignini
Lignini su vlakna biljke, koja služe za povezivanje i potporu, te joj daju čvrstinu. Lignini u aloe veri prodiru duboko u kožu, da bi joj donijeli druge ljekovite sastojke aloe vere.

6. Salicilna kiselina
Aloe vera sadrži salicilnu kiselinu - prirodno sredstvo protiv bolova, koje također ima anti-upalna i anti-bakterijska svojstva.
Aspirin je ništa drugo nego salicilna kiselina u kemijskom obliku.  Aloe vera ima snagu aspirina, ali djeluje na blagi način i nema nepoželjnih posljedica za zdravlje.

7. Saponini
Saponini, koje sadrži aloe vera, imaju pročišćavajuće i antiseptičko djelovanje. Posjeduju anti-mikrobna svojstva i štite od bakterija, virusa i gljivica.
8. Steroli
Aloe vera sadrži 4 biljna sterola:
  • Cholesterol
  • Campesterol
  • Lupeol
  • Sitosterol
Steroli imaju anti-upalna svojstva. Lupeol također ima antiseptičko i analgetsko djelovanje.

9. Vitamini
Od trenutka začeća, naš organizam koristi vitamine. Oni su neophodni za normalno funkcioniranje stanica, tkiva i organa. Vitamine dobivamo iz hrane, sa rijetkim izuzetkom (poput vitamina K i biotina, koji se stvaraju u crijevima).
Aloe vera sadrži sljedeće vitamine:
  • Vitamin A (Beta-karoten)
  • Vitamin B1 (Tiamin)
  • Vitamin B2 (Riboflavin)
  • Vitamin B3 (Niacin)
  • Vitamin B5
  • Vitamin B6 (Pyridoksin)
  • Vitamin B12
  • Vitamin C
  • Vitamin E
  • Kolin
  • Folnu kiselinu

Vitamini A, C i E imaju antioksidacijska svojstva i neutraliziraju slobodne radikale. Skupina B vitamina i Kolin odgovorni su za rad metabolizma. Vitamin B12 je odgovoran za stvaranje crvenih krvnih stanica, dok folna kiselina je potrebna za pravilan razvoj stanica.

10. Minerali
Minerali su anorganske tvari od kojih je sačinjeno 4-5% ljudskog organizma.
Minerali su potrebni za očuvanje osjetljive ionske ravnoteže stanične tekućine, izgradnju koštanog tkiva i krvnih stanica, elektrokemijsku aktivnost u živčanim stanicama i regulaciju tonusa mišića.
U aloe veri pronađeni su mnogi minerali, nabrojimo samo 10 najvažnijih:
  • Kalcij
  • Krom
  • Bakar
  • Željezo
  • Magnezij
  • Mangan
  • Potassium
  • Fosfor
  • Natrij
  • Cink

11. Šećeri
Aloe vera sadrži 2 monosaharida, glukozu i fruktozu, koji imaju anti-upalno djelovanje.
Aloe je također bogati izvor polisaharida. Polisaharidi se nalaze u svakoj stanici našeg tijela. Međutim, naš organizam prestaje ih stvarati nakon desete godine života. Nakon toga u potpunosti ovisimo o vanjskim izvorima polisaharida.
Iz lišća aloe vere se dobiva poseban sastojak, koji se zove Acemannan.
Acemannan zaslužuje posebnu napomenu. Ovaj polisaharid ima antivirusna i imuno-stimulirajuća svojstva.
Acemannan igra važnu ulogu u organizmu, stimulirajući makrofage da stvaraju interferon i interleukin, koji zaustavljaju rast virusa.  
Makrofage duboko čiste organizam i uništavaju manje čestice toksičnih metala i tumora. Acemannan također podmazuje zglobove i štiti stijenke crijeva od "leaky gut" sindroma.

Osim ovih sastojaka u listu aloe vere postoje i drugi, još nepoznati znanosti spojevi. Tajne aloe vere tek čekaju da ih razotkrijemo.
Nisu bez razloga ovu biljku tokom stoljeća nazivali "čudesnom biljkom", "rajskim blagoslovom" i "eliksirom života".

Aloe vera je jedna od najljekovitijih biljaka na našem planetu.


KORISNA DJELOVANJA ALOE VERE NA NAŠ ORGANIZAM 

- prodire u najdublje slojeve tkiva 
- ubrzava zacjeljivanja rana, opeklina 
- regulira metabolizam 
- normalizira psihičke funkcije 
- čisti i jača krvne žile 
- regulira razinu šećera u krvi 
- pomlađuje i jača organizam 
- djeluje protiv bakterija, virusa, spora, gljivica 
- stimulira rađanje novih stanica 

Preporučuje se trudnicama i djeci


AKO ŽELITE NARUČITI ALOA GEL ILI OSTALE PROIZVODE OD ALOE ,MI SMO NAJVEĆI DISTRIBUTERI ALOE U SVIJETU 

KONTAKT BROJ +398/99 412 4493

ILI NARUČITE PREKO NAŠE STRANICE NA FACEBOOKU :



PROIZVODE MOŽETE NARUČITI ONLINE KAO NOVI KUPAC:

Nakon registracije ostvarujete 15% popust na sve proizvode zauvijek 
Dostava u roku 48h
Mogućnost plaćanja na rate ili pouzećem
Moguć povrat proizvoda u roku od 30 dana




Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

EKCEM,DERMATITIS,SVRBEŽ KOŽE

MIGRENA

SVE ŠTO TREBATE ZNATI O ALOA VERI